ماده 7 قانون مواد خوردنی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی
تبصره - مسئولیت فنی کارخانههای مواد خوردنی - آشامیدنی - آرایشی و بهداشتی به عهده افرادی خواهد بود که در فنون پزشکی - داروسازی -دامپزشکی - رشتههای تغذیه - شیمی و علوم تجربی دارای درجه تحصیلی دانشگاهی از لیسانس ببالا باشند و با توجه برشتههای مربوط (موادخوردنی- آشامیدنی- آرایشی و بهداشتی) درجه تحصیلی رشته تخصص و میزان تجربه لازم برای مسئولیت فنی موسسات فوقالذکر که به موجبآییننامهای که به وسیله وزارت بهداری تهیه میشود تعیین خواهد شد.